cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

Ova će se izjava Luciana Spallettija posebno dopasti Edinu Džeki…

Roma je na gostovanju kod Empolija slavila 3:1 i tako privremeno skočila na treće mjesto prvenstvene ljestvice. Njihov trener Luciano Spalletti ističe da mu je dosta isprika i da je vrijeme za rezultat.

"Nije se puno toga promijenilo od mojeg prvog boravka ovdje. Imamo sve što je potrebno da radimo dobro. I zato dosta isprika jer one su naš najveći neprijatelj,", rekao je Spalletti pa dodao.


"Vrijeme je da preuzmemo odgovornost i napravimo najbolje što znamo. Još uvijek psihološki nismo na razini, a to je razlika između pobjednika i potencijalnog pobjednika.

"Bez dijaloga nećemo upoznati jedni drugi. Ljudi mogu sumnjati u onog što govorite, ali ne i u ono što vide da radite. Lakše mi je u ovo malo vremena bilo utjecati na psihu igrača, nego na fizičku pripremu. Ako ćemo raditi kao momčad, možemo proći i kroz teška vremena."

Jedan od razloga preporoda Rome je i El Shaarawy koji je zabio četiri gola u pet utakmica.

"Ne želim čuti priče o nezamjenjivima. On je talent, ima tehniku, kreativnost i brzinu. I može riješiti utakmicu sam. Sjajan je momak, a najvažnije je da pokazuje karakter u stvarima koje radi."

Za kraj je riječ dvije Spalletti rekao još o utakmici protiv Empolija.

"Momčad je sjajno odgovorila. I oni koji nisu igrali su pokazali da su gladni vukovi. Ako ostanem u Romu, želim priliku da se borim za Scudetto. Juventus dominira isključivo jer su mentalno jaki."

zmajevibih7.blogspot.com