cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

BOSANSKA MANEKENKA OSVOJILA SRCE TURSKOG GLUMCA ZAVODNIKA: Pomirila ih njegova baka...

I dok se na raznim internet forumima raspravlja sa kojom je glumicom u vezi popularni turski glumac naših korijena, Cagatay Ulusoy, izgleda je njegovo srce za sada pripalo ljepotici sa bosanskohercegovačkih prostora.

Kako pišu mediji u turskoj Cagatay koga imamo prilike gledati u seriji “Djevojka imena Feriha” koja se emituje na OBN TV bio je nakratko prekinuo vezu sa manekenkom, ali su romansu obnovili uz podršku njegove bake koju je ljepotica porijekom iz BiH očarala.


Obnova se dogodila uz pomoć starije dame koja mu je pomogla u karijeri i koju je ljepotica iz Bosne očarala svojom jednostavnošću i kolegice sa kojom su ga spajali Hazal Kayom koja glumi sa njim u pomenutoj seriji.

Kako je Ulusoy ljubitelj prirode i ribolova svaki slobodan trenutak koristi da sa svojom ljubavi provede u prirodi gdje se mogu opustiti i uživati. Uzrok tolike tajnovitosti je želja i jednog i drugog da svoju intimu po svaku cijenu zadrže za sebe.

No osoba bliska mladom glumcu je ispričala za medije da je djevojka sa kojom je on u vezi bila jedno vrijeme u ljubavi sa popularnim fudbalerom koji igra za jedan svjetski klub te poučena tim iskustvom ne želi više svoj privatni život izlagati po svaku cijenu u javnost.

Podsjećanja radi, mladi zavodnik je rođen 23. 09. 1990. u Istanbulu. Sin je bugarskog imigranta i majke Bosanke. Ima mlađeg brata. Serija “Djevojka imena Feriha” i kod nas velikim dijelom svoju popularnost duguje mladom zavodniku koga tinejdžerice doživljavaju kao urbanog dečka s lijepom urbanom casual odjećom s avangardnim pomakom.

Ulusoy pokazuje šta je stil i moramo priznati besprijekorno sve to nosi – djeluje sofisticiran, emocionalno inteligentan, istom mjerom snažan i nježan. Kombinacija tradicionalnog i modernog muškarca. Turski mediji i portali su najavili da će se sigurno uskoro pojaviti i fotografije Cagataya i njegove nove ljubavi. Glumac je nastojao po svaku cijenu do sada ovu vezu držati dalje od očiju javnosti što mu je i uspijevalo.

Izvor: doznajemo.com