cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

OD NJEGA SE TRESLA CIJELA SRBIJA, ALI JK NIJE: Evo šta je Arkan rekao Karleuši kad je Ceci poručila da je ku*va…

Netrpeljivost između pjevačica Cece Ražnatović i Jelene Karleuše traje dvadesetak godina. Sve je počelo poslije jedne Karleušine izjave u kojoj je uvrijedila sve pjevačice.

Cecin suprug Željko Ražnatović Arkan je u emisiji Milovana Ilića Minimaksa prokomentarisao Karleušinu izjavu da su ``sve pjevačice kur*e``.


- Kada je izjavila da su sve pjevačice kur*e, ona je izjavila za sebe da je kur*a. Ona je pjevačica je l` tako? Ali, ona je izjavila to za sve pjevačice, a ja sam rekao da je ona bila ili drogirana ili pijana kada je to izjavila. To nije normalno da djevojka od 20 godina za sebe kaže da je najveća kur*a - rekao je Arkan.

- Ona hoće da bude u žiži javnosti ali ima loše savjetnike. Bilo ko da je savjetovao da to izjavi nije trebalo, jer je to povuklo na negativnu stranu. Ona sama gradi svoju karijeru i to je sve do nje - zaključio je tada Ražnatović.

Iako ove riječi Arkana u ovom slučaju zvuče veoma odmjereno, ako se malo prisjetimo tog vremena, svi znaju da se od Ražnatovića i njegove moći tresla cijela Srbija. I da je ovo rekao bilo kome, odnosno protiv koga kod je imao nešto, taj je bio u opasnom problemu, ali ne i JK!

Rekla je šta je rekla, stala iza toga! Neko je zbog toga mrzi neko voli, ali svakako je još uvijek na sceni i svakako je dotakla zvijezde! A da li je to bilo lijepo... Pa, ovo je šoubiz, nema tu pravila...

ekskluziva.ba/Espreso.rs