cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

ŽENA BEZ MILOSTI UBILA MUŠKARCA koji ju je svojim velikim jako povrijedio dole…

Žena je bez milosti upucala muškarca koji ju je tokom intimnog odnosa svojim velikim polnim organom povrijedio dole. Ta vijest je u danima iza nas preplavila mnoge zapadne medije.

Uglavnom, prije desetak dana je javljeno da policija istražuje pucnjavu koja je dovela do smrti 25-godišnjeg mladića po imenu Marteese Williams (na slici desno). Pretpostavlja se da ga je ubila 34-godišnja Jessica Lewis (na slici sa lijevo).


Upoznali su se preko Interneta, ali ono što je neposredno vodilo ubistvo bila je činjenica da je žena nakon se*sualnog odnosa imala probleme. Jessica je kazala policiji da je osjećala ekstremno jak bol u njenom cervikalnom području i otišla je u bolnicu, gdje su joj doktori rekli da je njen cerviks oštećen i da moguće neće biti u mogućnosti zatrudnjeti.

Jessica je zatim kontaktirala Marteesei kazala mu da je njegov veliki organ oštetio njen cerviks i zatražila od njega da plati bolničke troškove. Kad je on to odbio, ona je sjela u automobil sa oružjem…

Kada je stigla do njegove kuče, u njega je ispalila tri metka, od čega je on ostao na mjestu mrtav.

Jedna svjedokinja je kazala policiji: “Prala sam suđe, kad sam čula pucnjeve. Nisam mogla vjerovati šta se dešava i bila sam šokirana kad sam doznala šta se desilo”.

Jessica se suočava sa optužbama za ubistvo prvog stepena.

Izvor: doznajemo.com