cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

UBIJENA MAJKA TROJE DJECE: Mrtvu je pronašla njena majka nakon što je primila telefonski poziv…

Mrtva žena pronađena je u ponedjeljak u kući u Bjelovaru u Ulici Nikole Šopa. Nezvanično se doznaje da preminula nasilnom smrću, a je li zaista tako trebalo bi se doznati u okviru istrage koju vodi Državno odvjetništvo (DORH) u Hrvatskoj.


- Zvali su me u ponedjeljak na telefon u 14 sati i pitali me zašto nije došla na popodnevnu smjenu u dječji vrtić gdje je radila. Otišla sam do njene kuće koja se nalazi blizu, i kroz staklo je vidjela da leži s rukama podignutim iznad glave i ugledala sam tragove krvi, kazala je za 24sata.hr kroz suze majka 50-godišnje jedinice.

Odmah je nazvala policiju i Hitnu, ali majci troje djece nije bilo pomoći.

U bjelovarskoj Ulici Nikole Šopa ispred kućnog broja 11 u kojoj je živjela S.E. nakon razvoda braka okupili su se brojni susjedi, te policija i zamjenica Županijske državne odvjetnice Slobodanka Radulović.

Prema riječima shrvanih roditelja, nepoznata osoba je odvezla njen ‘golf’ bjelovarskih registarskih oznaka, koji je pronašli u centru grada, i pokraj njega policijsko vozilo i dvojicu pripadnika interventne policije koji su vozilo čuvali.

Neki od susjeda kažu kako se nakon razvoda od supruga kojem je pripalo skrbništvo nad punoljetnim sinom i maloljetnim blizankama viđala s jednim muškarcem.

Prema neslužbenim informacijama policija je privela sumnjivca koji se odvezao ‘golfom’ i to u trenutku kad je ispred Doma kulture izlazio iz vozila.

Izvor: doznajemo.com