cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

Parovi završili u HRONICI: Nećete vjerovati šta se dogodilo…

Niška policija privela je  Dejana N. (43) zbog sumnje da je pretukao svoju suprugu Natašu N. (49), u njihovom stanu, nakon svađe šta će gledati na televiziji. Prema informacijama dnevnog lista “ALO!”, žena je htjela da gleda rijaliti “Parovi”, a njen suprug to nije želio s obzirom na to da je već bilo pola sata nakon ponoći. Šta će se desiti?


Dejan će odgovarati za nasilje u porodici, pošto su ljekari u bolnici, u Nišu, Nataši jučer konstatovali nekoliko povreda po tijelu nanijetih tupim predmetom.

- Ona je ljekarima, ali kasnije i policiji ispričala da je batine dobila od supruga. Objasnila je da je sjedila na stolici kada je počela svađa zbog TV-a, s obzirm da je svako želio da gleda svoju omiljenu emisiju.

Bijesan zbog svega, on joj je izvukao stolicu na kojoj je sjedila, a ona je pala na pod i tom prilikom povrijedila ruku.

Međutim, tu nije bio kraj, uslijedile su batine – objašnjava izvor iz policije.

Poslije Natašinog saslušanja policija je privela šest godina mlađeg supruga koji je potvrdi da su se posvađali oko TV-a.

Tvrdio je da ju je lijepo zamolio da gledaju neku drugu emisiju, ali je ona odbila. Poslije toga, izvukao je ženi stolicu i počeo da je tuče – priča isti izvor.

Izvor: Alo.rs