cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

A NEKDA SU BILI DOBRI DRUGOVI: Evo šta je Zvjezdan Misimović poručio Emiru Spahiću…

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine Zvjezdan Misimović koji se ove godine oprostio od aktivne igračke karijere gostujući na FACE TV-u je rekao kako je plasman na Evropsko prvenstvo realna stvar.

“U nastavku kvalifikacija će biti jako teško, plasman na Evropsko prvenstvo je realan cilj, možda taj baraž”, rekao je popularni Miske.


Istakao je kako i rezultati trebaju da se poklope, ali da to neće biti lako. Poručio je još kako sve naše “gastarbajtere” koji igraju u evropskim ligama treba ubjediti da nastupaju za Bosnu i Hercegovinu.

“Ima dosta talenata, treba ih ubjediti da se odluče da igraju za Bosnu i Hercegovinu, a mislim da bi tu taj plasman na Evropsko prvenstvo mnogo značio”, zaključio je Zvjezdan.

Što se tiče afere oko našeg drugog bivšeg reprezentativca Emira Spahića, Misimović ističe kako je i on svjestan svoje greške.

“Jednostavno stvorio se medijski pritisak na klub i sponzor Bayer svjetski koncern, nisu mogli drugačije da reaguju”, poručio je nekadašnji reprezentativac Bosne i Hercegovine.
Povezane vijesti : Ostalo

Izvor: zmajevibih7.blogspot.com