cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

UŽAS NA AUTOPUTU: Zdrobio ih kamion pun lubenica. Četiri muškarca na mjestu...

Teška nesreća se dogodila kod motela “Nais”, u blizini Niša, u smjeru ka Beogradu kada je turski kamion iz zasada nepoznatih razloga naletio na dva kombija marki “ford” i “mercedes” leskovačkih registracija koja su se nalazili u zaustavnoj traci i bukvalno ih izgurao sa autoputa. 
Prema nezvaničnim informacijama, kombi vozila su stajala u zaustavnoj traci pošto su pretovarivali prtljag.
Prilikom sudara kamion se prevrnuo i pritisnuo kombije i ljude u njima. Takođe po nepotvrđenim informacijama, u kombijima su bile uglavnom osobe starosti od oko 20 godina.
U nesreći poginule su četiri osobe, a dvije su teže povrijeđene, među kojima je i vozač turskog kamiona. Svi povrijeđeni prebačeni usu nišku bolnicu.
Kako je rečeno u niškoj policiji, kamion turskih registracija, koji je dolazio iz pravca Pirota, sudario se sa dva kombi vozila koja su dolazila iz pravca Leskovca.
Uviđaj je izvršio osnovni javni tužilac iz Niša, u prisustvu policije.
Prema posljednjim informacijama vozač turskog kamiona Mehemed Z. (62) ima povredu glave, ali nije životno ugrožen, dok drugi povrijeđeni muškarac iz kombija leskovačkih registracija sa inicijalima J.A. (28) ima povrede glave i nagnječenja po tijelu. On takođe nije životno ugrožen, rekao je direktor niškog Urgentnog centra dr Miodrag Lazić.
Uzrok nesreće još nije saopšten, a čeka se carinska policija koja treba da izvrši kontrolu kamiona koji je prevozio lubenice.
(Doznajemo.com/Kurir.rs)