cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

UDARIO GDJE NAJVIŠE BOLI: Ovako se muž osvetio Dari zbog njenih perverznih por*o slika…

Nakon što su se Dara Bubamara i njen suprug Milan Kesić nedavno razveli, kao grom iz vedra neba je odjeknula vijest da je Milan, navodno, još dok je bio u braku sa Darom, imao ljubavnicu koju je krio od javnosti.

– Ta djevojka je iz unutrašnjosti i dosta je mlađa od njega, ima 23 godine. U Beogradu joj iznajmljuje stan, a obećao joj je i automobil. Koristi svaki slobodan trenutak da bude sa njom, jedva je dočekao ljeto da mogu zajedno da otputuju i budu sami. Nedavno, kad je išao s kumovima u njihovu vikendicu, pogađajte koga je vodio?! Novu djevojku – rekao je izvor blizak Kesiću za “Kurir”.



Sa druge strane, Bubamari nije bilo nimalo svejedno kada je čula da Kesić ima novu djevojku.

– Daru je mnogo pogodilo kad je čula da Milan ima djevojku. Njena najveća greška je što je dopustila da joj izađu slike u javnost i da joj se dodijeli uloga preljubnice – ispričao je Darin prijatelj.

Bubamara je potvrdila da njen bivši suprug ima djevojku.

– Voljela bih da o tome ne pišete. To neću da komentarišem jer smo MIlan i ja dobri prijatelji poslije svega. Nije bitno što smo se razveli i što on ima novu djevojku, jer mu ja želim svu sreću ovog svijeta – poručila je Bubamara.

Telegraf.rs