cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

NAKON VELIKIH PROBLEMA U SANSKOM MOSTU: Pogledajte hoće li koncert Dine Merlina U Tuzli biti odgođen?

Nakon Merlinovog koncerta u Sanskom Mostu koji je prekinut sinoć, usljed jakog nevremena, planirani koncert na tuzlanskom stadionu Tušanj neće biti odgođen, potvrdio je za Bportal menažder Asim Kraljić.

- Kamioni sa opremom već su stigli u Tuzlu i oprema se počinje montirati ubrzo, tako da nema govora o odgađanju koncerta - kazao je za Bportal menadžer Dine Merlina.


Petnaestak minuta nakon prekida sinoćnjeg koncerta usljed nevremena obrušio se krov bine, a tom prilikom povrijeđen je bubnjar Amar Češljar, koji se zatekao na bini. Češljaru je povrijeđena noga, nakon čega je smješten u bolnicu u Sanskom Mostu. Međutim, kako saznajemo, njegov nastup u Tuzli nije upitan.

-Bubnjar je malo povrijeđen, ali nije upitan. Mislim da će moći nastupiti - kazao nam je Kraljić.

Podsjećamo, koncert u Sanskom Mostu je prije prekida trajao oko sat vremena, ali su jaka kiša, vjetar i udari gromova prouzrokovali njegov potpuni prekid, te su organizatori koncerta zamolili publiku da napusti stadion.

Koncert Dine Merline na stadionu Tušanj u Tuzli zakazan je za subotu, 30. juli, a prema riječima organizatora za koncert vlada ogromno interesovanje.

Kada su u pitanju vremenske prilike, prema tenutnim prognozama meteorologa, u subotu bi trebalo biti vedro, bez najavljenih padavina.

Bportal.ba/S.H