cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

MALO LI JE?! Evo koliko će HILJADA EURA dobiti Seka Aleksić što će se poroditi u Beču…

Pjevačica Seka Aleksić ima pravo da dvije i po godine od Austrije prima dječiji dodatak od 436 eura mjesečno zato što ima prebivalište u ovoj zemlji. Prema Sekinim tvrdnjama, ona je odlučila da se porodi u Beču jer želi da izbjegne medijsku pažnju, mada ni ovaj finansijski dodatak nije za zanemarivanje.


- Sve žene koje imaju boravište na teritoriji Austrije primaju novčanu naknadu poslije porođaja. Nije važno da li su zaposlene, nezaposlene, studentkinje... Seka je prijavljena u Beču, tamo plaća porez i baš kao i ostale žene, ima zakonsko pravo na dodatak. Ja vjerujem da će ga ona iskoristiti - otkriva dobro obaviješten izvor Informera.

On kaže da pjevačici novac nije bio od presudnog značaja kada je birala gdje će se poroditi.

- Seka je odlučila da se porodi u Beču zbog odličnih uslova u tamošnjim porodilištima, ali i da joj paparaci ne bi upadali u apartman. Možda nekome zvuči čudno, ali ona ne voli pretjeranu medijsku pažnju. Naravno da niko nije gadljiv ni na novac, ali je za nju ta cifra od 13.000 eura zanemarljiva. Pa ona u humanitarnim akcijama pokloni mnogo više... - tvrdi naš sagovornik.

Radi do avgusta

Prema njegovim riječima, pjevačica se trudi da sada napravi što veći štek kako bi, kada u oktobru rodi sina, mogla što duže da se odmara od posla.

- Poslije porođaja je odlučila da napravi dugačku pauzu. Ona je godinama priželjkivala to dijete i želi maksimalno da mu se posveti. Distanciraće se maksimalno od estrade, gostovanja po emisijama, nastupa. Zato je odlučila da sada radi sve do avgusta. Mislim da će posljednji put pred porođaj pjevati 10. avgusta u Budvi i onda putuje u Beč. Ona je sve to tako natempirala da bi zaradila dovoljno novca kako bi kasnije mogla neometano da uživa. Želi da odvoji novac kojim će finansirati i povratnički album. To nisu male pare. Samo na pjesme i spotove spiska preko 100.000 eura - tvrdi naš sagovornik.

Informer.rs