cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

POPULARNI PJEVAČ JE IPAK ŽIV? Uslikan u jednom hotelu - ovo su dokazi…

Mnoge su teorije vezane za smrt kralja popa, Majkla Džeksona. Najvjerniji fanovi tvrde da je pjevač još uvijek živ i stalno postavljaju nove dokaze. Ova slika nastala je u Pertu, zapadna Australija u hodniku jednog hotela. Grupa ljudi prolazila je hodnikom kada je naletjela na jednu osobu.



Kada su se sudarili slučajno su uslikali fotografiju, a kada su je pogledali shvatili su da osoba jako liči na Majkla Džeksona. Dok su se okrenuli osoba je brzo otišla obučena u crno.

Ova fotografija nastala je nakon smrti kralja popa. Ko god da je ova zaokružena osoba ima jezivu sličnost sa Majklom Džeksonom. Da li je stvarno lažirao svoju smrt?

Ovo slika nalazi se na albumu ``This is it``. Na njegovim usnama ispisano je ``Alive``/živ, iako je omot dizajniran tek nakon njegove smrti. Pogledajte i sami originalnu verziju bilo gdje na internetu.

Dejv Dejv kaže da mu je Majkl Džekson bio inspiracija, a čovjek se pojavio tek nakon smrti pjevača. Ipak, sličnost je nevjerovatna i ostaviće vas da se pitate o njegovoj smrti dugo vremena.

Kurir