cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

OVO DO SAD NIKO NIJE NAPRAVIO U ZVEZDAMA GRANDA: Pogledajte šta je ovaj Bosanac uradio prije par trenutaka…

Dalibor Vujičić iz Kruševca našao se u duelu sa Erminom Redžićem iz Bosanske Krupe. Prvi kandidat izabrao je pesme „Bogovi zemljom hode“ i „Noćas mi se s tobom spava“ dok se drugi takmičar predstavio numerama „Piši mi” i “Tako ti je mala moja”. Dalibor je osvojio dva glasa i prošao u baraž, a Ermin se direktno plasirao u treći krug sa svih šest glasova.



Bosanac je tokom prve pesme dao svoj glas Daliboru, ali je na samom kraju promenio mišljenje i doneo pobedu u duelu Erminu. On je Daliboru poručio da je bio veoma dobar i da odlično peva, ali da je u ključnim delovima Šabanove pesme podbacio. Ermin je oduševio Bosanca svojim pevačkim nabojem, energijom i željom za pobedom pa je iz tih razloga dao svoj glas upravo njemu.

Viki je dala veliki kompliment Erminu: „Ti izgledaš kao zvezda, šalješ pozitivnu energiju i veruj mi ti ćeš biti zvezda“. Ona je bila zadovoljna i Daliborovim nastupom: „Bilo je sve korektno, ti si dobar pevač, poslušaj Bosanca i vežbaj krajeve“.

Marija je dodala da je Erminov izbor pesama bio pravo osveženje što se i videlo jer je žiri i ceo studio igrao tokom njegove druge pesme. Pogledajte ovaj odličan duel i ostale komentare žirija.

Zvezde Granda