cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

I AKO JE VELIKI TALENAT: Pogledajte šta je žiri uradio takmičaru iz Živinica…

Asim Selimović (31) iz Živinica učestvovao je u duelu sa Ivanom Korugićem (27) iz Užica. Prvi takmičar odabrao je pesme „Potražiću oči nešto zelenije“ i „Gas do daske“, dok se drugi opredelio za numere „U tebe sam zaljubljen“ i „Maskara“. Nakon duela Asim je dobio jedan glas, a Ivan tri glasa žirija.



“Prvi takmičar je na momete imao nešto dobro. Imam par zamerki, malo je pevao falš, malo kroz nos. Kod drugog takmičara mi se dopala boja glasa,ali bi trebalo bolje da poentira neke stvari”, rekla je Viki Miljković. Jelena Karleuša izjavila je da su ovog puta papagaji, kako često naziva publiku, zvučali kao slavuji.

“Lajt motiv vašeg nastupa je bila publika koja je pevala večeras bolje od vas”, rekla je Jelena, a zatim pohvalila stajlinge Viki i Ane i dodala da je i Šaban večeras seksi.

Šaban Šaulić je prokomentarisao da je prvi takmičar otpevao sasvim korektno i da ima lepu boju glasa, dok je za drugog rekao da je prvu numeru loše otpevao, dok je druga bila solidna. Iako nije glasala ni za jednog takmičara Marija Šerifović pohvalila oba momka. “Prvi takmičar je pesmu “Potražiću oči nešto zelenije”otpevao skoro kao Marinko, a za drugu se slažem sa Jelenom da mu je publika dosta pomogla. Kod drugog takmičara prva pesma mi se nije svidela,dok je druga bila korektna”, izjavila je Marija.

Dragan Stojković Bosanac rekao je za momke da su lepi, da imaju lepu boju glasa, ali ih je posavetovao da povedu računa o interpretacijama.

Odlukom produkcijskog žirija oba takmičara idu u baraž.

Zvezde Granda