cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

HARIS DŽINOVIĆ KROZ INTERVJU OBJAŠNJAVA u kakvim je odnosima sa Lepom Brenom te da li je ikad prevario suprugu…

Popularni bh. muzičar Haris Džinović okončao je uspješnu turneju po Kanadi i Americi. Oni koji su bili sudionici nekih od tih koncerata po društvenim mrežama nisu štedjeli komplimente na račun Harisovog pjevanja i izvanrednog repertoara.


S druge strane, Haris je iskoristio priliku da sa suprugom boravi i u Mimiju. Ni za tren nije krio svoje zadovoljstvo, što radi uspješnih koncerata, što radi odmora nakon kojeg se zaputio u Crnu Goru. Tamošnji mediji su ga presreli s pitanjima zašto je često u društvu svoje supruge i da li bi je i je li je ikada prevario. Haris je odgovorio odrično rekavši da nikada ne bi tražio nad “hljebom pogaču”, što će reći da ima mladu i lijepu ženu tako da mu to nije potrebno. Što se tiče porodice, svoje privatne stvari drži van javnosti.

U trenutnom rijaliti takmičenju istaknuti umjetnik i član žirija koji je “alfa i omega” kada je u pitanju stručna kritika takmičara ne krije da se fino zabavlja: “To da takmičari strahuju od mene mi je pomalo smiješno i čudno jer karijera se ne stiče preko noći, nego je mukotrpan put i to tako mora da bude”, rekao je, naravno misleći da to čeka i takmičare.

A ovih dana se uveliko piše da Lepa Brena i Haris Džinović ne pričaju, i to već šest godina. Za sve je navodno kriv Saša Popović, koji je zvao Harisa da ponovo izdaje za “Grand” što ovaj nije prihvatio. Nakon toga su, prema ovim pričama, naglo zahladnili odnosi između Haris i Brene, a sve na nagovor Saše Popovića.

Inače, Džinovića nema u “Grandovim” emisijama još od 2009. godine. Haris i Brena su se sreli zadnji put na koncertu “Saso mange” u Zetri koji je organizovan povodom promocije fondacije Gorana Bregovića. Pjevač je tada bio u hodniku u dvorani i čekao nastup, dok je Brena bila u garderobi i izašla samo na scenu, a nakon toga otišla. Kako kaže Haris nema prilike da priča sa Brenom.

– Nemam stvarno prilike da pričam sa Brenom, zato što smo svi zauzeti svojim obavezama. Nema potrebe da se od toga pravi neki spektakl, a nismo se ni ranije često družili i susretali – kaže Haris Džinović za Express magazin.

Izvor: doznajemo.com