cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

STRAVIČNA NESREĆA KOD SREBRENIKA: Suvozač U.A. poginuo, tri osobe povrijeđene

Četrdesetdvogodišnji U.A. iz mjesta Sladna kod Srebrenika smrtno je stradao, dok su tri osobe povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila noćas oko 02:00 sati na putu Srebrenik-Gračanica, u mjestu Babunovići.

Do nesreće je došlo kada je automobil, kojim je upravljao četrdesetdvogodišnji M.M. iz općine Srebrenik, uslijed neprilagođene brzine sletio s puta, udario u dvorišnu ogradu i ostvario kontakt sa drugim automobilom koji se kretao iz suprotnog pravca, javio je rtvslon.ba.
Za upravljačem drugog automobila bio je dvadesetdvogodišnji K.S. iz Sladne.
Vozač i dva putnika odmah su prevezeni u hitnu službu Doma zdravlja Srebrenik, dok je suvozač ostao zarobljen u smrskanom vozilu, piše Avaz.ba.

Tek nakon što su pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Srebrenik hidrauličnim kliještima isjekli dijelove lima, teško povrijeđeni suvozač U.A. je izvučen, a potom je sanitetskim vozilom prevezen u Hitnu službu Doma zdravlja.
On je u ovoj nesreći je zadobio teške povrede, te je u 02:40 sati konstatovana smrt.
Tri osobe iz istog automobila su povrijeđene, četrdesetdvogodišnji M.R. je teško povrijeđen, a ostale dvije osobe su zadobile lakše tjelesne povrede.

Izvor: Doznajemo.com