cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

KAKO JE OPASNA OVA LJEPOTICA: Šarmirala muškarce i koristila svoj izgled za cijeli niz pljački!

Lijepa Kolumbijka optužena je da je koristila svoj šarm kako bi prošla sisteme obezbjeđenja luksuznih stambenih objekata i u njima počinila pljačke.
Andrea Torres (28) lišena je slobode nakon što je navodno zavela portira osiguranog stambenog bloka da bi u isti ušla, potvrđeno je iz policijskih izvora.

U drugim slučajevima ona je uspijevala da uvjeri ljude kako je djevojka vlasnika stana koja je zaboravila ključ. Ponekad je jednostavno obijala brave. Jednom kada bi se našla u stanu, zajedno sa drugaricom, ponekad i sa muškim kompanjonom otuđila bi vrijedne stvari i pobjegla sa plijenom.
Sa kriminalnim aktivnostima počela je kao džeparoška u dobi od 17 godina, ali je uhvaćena. Nakon što je završila iza rešetaka, pobijedila je na nekom izboru ljepote, što ju je uvjerili da izgled može koristiti u pljačkama.
Uglavnom je ove aktivnosti činila u naseljima oko glavnog kolumbijskog grada Bogote.
Humberto Guatibonza iz lokalne policije potvrdio je da vlasti vjeruju kako je ona koristila svoj se*sipil i vještinu obijanja brava u pljačkama.
Sumnjiči je sa za učešće u oko 300 pljački, a zanimljivo je da je uhvaćena nakon što je aplicirala za vizu jer je namjeravala posjetiti Njemačku.

Izvor: Doznajemo.com/A.N.