cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

GRUPNJAK U SRBIJI: Političar orgijao sa ženom i prostitutkama!

Bivši funkcioner vodio suprugu na bahanalije, u koje su bile uključene i devojke koje su uzimale novac za seks, čija cena ide i do nekoliko stotina evra na sat

Istraga o elitnoj prostituciji u Srbiji, u kojoj su već raskrinkane pojedine javne ličnosti, odvela je policajce i do jednog dobro poznatog domaćeg političara mlađe generacije.

Bivši funkcioner vodio suprugu na bahanalije, u koje su bile uključene i devojke koje su uzimale novac za seks, otkrili su policajci tokom istrage.

– Istraga nas je dovela i do tog poznatog političara, koji je obavljao i važne funkcije u državi. Taj bračni par već duže vreme redovno posećuje takve klubove. U bahanalije su često uključene i elitne prostitutke, čije cena po satu ide i do nekoliko stotina evra. Policajci su bili veoma iznenađeni jer se pomenuti par u javnosti predstavlja kao skladan i kao ljudi koji vode uredan porodični život – izjavio je izvor blizak istrazi.

Policija je do imena ovog političara došla češljajući klubove po Srbiji , u okviru akcije otkrivanja elitne prostitucije, u kojoj je uhapšen Mihailo M. za koga se sumnja da je glavni makro elitnih prostitutki.

Božidar Spasić, bivši operativac Državne bezbednosti, nije nimalo iznenađen otkrićem policje. Kako kaže, političari su “veoma česti i rado viđeni gosti u raznim klubovima gde se nude bahanalije”.

Izvor: Telegraf.rs