cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

ŠOK! “Pokopao suprugu koja je poginula u saobraćajnoj nesreći”, a onda mu se ona javila iz…

Ožalošćeni suprug koji je pokopao svoju suprugu prije dvije godine, bio je šokiran kad je doznao da se ona javila u popularnu televizijsku emisiju koja spaja ljude koji su izgubili kontakt.

Abraghu Mohamedu su doktori u bolnici u Casablanci rekli da je njegova voljena supruga preminula nakon saobraćajne nesreće, a on nije imao razloga misliti drugačije, sve dok se ona nije javila u popularnu marokansku televizijsku emisiju.

Naime, ona je nazvala i u emisiji rekla da je izgubila kontakt sa svojim mužem i dala njegovo ime i bivšu adresu. “Udovac” nije gledao emisiju, ali su ga prijatelji obavijestili da se njegova ‘mrtva supruga’ javila u emisiju “Al Mujtafun”.

– Nisam znao da je moja supruga živa, a da smo mi pokopali nečije tijelo – rekao je novinarima.

Nakon nesreće, Abragh je odveo ženu u bolnicu, gdje su mu doktori rekli da njegova supruga vjerovatno neće preživjeti, ali da mora platiti operaciju. On je putovao četiri sata do svog rodnog grada kako bi uzeo novac, a kad se vratio u bolnicu, rekli su mu da je supruga preminula.

Tijelo, za koje je vjerovao da je njegova supruga, bilo je u kovčegu i umotano u platno, i tako je i pokopana.

Sada se postavljaju pitanja kako se ovakva greška mogla dogoditi, ali i zašto se surpuga nije javila ranije, mada se pretpostavlja da je nakon nesreće izgubila pamćenje.

Doznajemo.com/D.Z.