cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

ZATEKLA MUŽA SA 24-GODIŠNJOM LJUBAVNICOM BEZ ODJEĆE U STANU: A onda je supruga…

Kada je zatekla muža s ljubavnicom na kauču, jedna žena u Bangkoku se potpuno razbjesnila i odlučila drugu djevojku potpuno golu izbaciti iz stana.

Ljubavnica se najprije pokušala sakriti dekom dok je bježala iz stana, no neumoljiva žena je deku strgnula s nje i potpuno golu je istjerala iz stana. Suprug se na početku pokušao opravdati, no bijesna žena nije htjela ni čuti.


Lokalni mediji navode da je žena nazivala ljubavnicu pogrdnim nazivima, a ova joj je navodno rekla: "Ni roditelji me nikada ovako nisu tretirali, zašto si ovakva prema meni?"

Kada ju je golu izbacila iz stana, suprug je ljubavnici odnio stvari i dobacio odjeću, ali sa sigurne udaljenosti, nakon čega se ona obukla i jecajući otišla čekati lift.

Daily Mail prenosi da je ovaj bračni par prekinuo odnose i prije nego što je muškarac završio s 24-godišnjakinjom, no supruga očito još ima nerazriješene osjećaje prema njemu.

Ljubavnica se navodno nakon objave snimke potužila policiji zbog nanesene štete koju joj je video prouzročio, no žena tvrdi da ga ona nije uploadala na Internet.

doznajemo.com