cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

SANJA KUŽET ŠOKIRALA BALKAN: Otkrila tajne koje do sad niko nije znao o njoj i Grandu…

Sa jednom od najlepših TV lica u regionu Sanjom Kužet razgovarali smo u šminkernici pred početak snimanja "Zvezda Granda". Iskreno, strpljivo i sa osmehom na licu odgovorila je na sva pitanja dok je njena šminkerka Anđela nanosila rumenilo. Sanja je vidno uživala u ritualu pripremanja za najpopularnije muzičko takmičenje kao i u razgovoru sa nama.


Na koga se tako lepi?

Kad su geni u pitanju ne znam da li je to striktno određeno. Kad sam ja u pitanju to je kombinacija. Više ličim na tatu, ali držanje, stav i energiju koji su takođe jako važni imam na mamu. U svakom slučaju mogu da zahvalim svojim roditeljima i genima koji su ispali super kombinacija. Imam i dalmatinske krvi sa očeve strane i crnogorske sa mamine.Od koga ste nasledili plesni talenat s obzirom da su video klipovi u kojima vi plešete u "Zvezdama Granda" hit na Internetu?

Nisam toliko ažurna da mogu da ispratim sve socijalne mreže, ali mi prijatelji pričaju da su moji video klipovi vrlo popularni. Imam osećaj za ritam po rođenju. Osećam i volim muziku i očigledno da to tako ispoljavam. Kao mala sam u školskoj sekciji išla na balet, ostalo sam sama naučila.


Da li vas taj osmeh krasi i kad ste van scene ili imate kao i svi drugi svoje “loše” dane?

Po prirodi jesam optimista, ali nemoguće je smejati se 365 dana u godini. Svoj osmeh u poslednje vreme štedim mada mi to ponekad ne polazi za rukom. Uglavnom me možete videti nasmejanu jer je to moj zaštitni znak. Ali naravno ne radim kućne poslove i ne idem u kupovinu sa kezom jer to baš ne bi bilo normalno. Ali kad dođem u komunikaciju sa ljudima taj osmeh prosto izlazi iz mene.

Iako dugo radite "Zvezde Granda" da li i danas gledate emisiju da vidite kako ste izgledali i proverite da li je sve ispalo kako treba?

Prvu sezonu takmičenja "Zvezde Granda" koju sam radila sam ispratila celu baš iz tog razloga koji ste naveli. To je bilo moje prvo iskustvo sa tako velikim muzičkim šou programom i zato sam gledala kako to sve izgleda i šta treba popraviti. Danas pogledam, ali ne mogu da kažem da sam redovna.

Ko su vam najveći kritičari?

Oduvek su to mama i sestra. U poslednje vreme su prilično mirne što znači da je sve kako treba. (smeh)

Kako reagujete kad napravite neki lapsus?

Samo osmeh. Tako bih i u privatnom životu bez obzira na kamere. Bilo bi dobro da nema lapsusa, ali ako se dese treba se šarmantno izvući iz toga.


Koliko traju vaše pripreme za emisiju i ko je zadužen za stajling?

Pripreme traju oko sat i po vremena uz kafu i razgovor sa mojim saradnicama. Stvarno uživam i to vreme mi ne predstavlja nikakav napor jer znam da sam u sigurnim rukama. Haljine koje su već postale prepoznatljive radi kreatorka Marija Šabić koja je poznata ne samo kod nas već i u Evropi. Ona specijalno radi haljine za ovu priliku i zadovoljna je kako ja izgledam u njima i kako ih ponesem. Inspirišem je da iz subote u subotu napravi nešto novo i fenomenalno.

Da li ste ikada radili kao manekenka i da li biste voleli da se bavite tim poslom?

Nosila sam Marijinu haljinu na jednoj njenoj reviji. Rado bih izašla u susret svojim prijateljima i saradnicima da ponesem neki model, ali profesionalno se nikada ne bih bavila manekenstvom.

Zvezde Granda