cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

RAZOTKRIO JE VODITELJ: Otkrivena tajna o Seki Aleksić…

Voditelj i glumac Nenad Škundrić nedavno je na svom Fejsbuk profilu napisao status koji je mnoge iznenadio. Naime, Škundrić je otkrio da je osmislio Štrumpfovsku kampanju i da je on lično odgovoran za fillmski debi Seke Aleksić, s obzirom da je pjevačica pozajmila svoj glas jednom od junaka u animiranom filmu “Štrumpfovi”.


“Sve je tačno. Ljudima iz distributerske kuće, zarad marketinga, bilo je potrebno zvučno i popularno ime. Predložio sam Seku koja je tad bila mega popularna. Mnogi se nisu složili sa mnom, gledali su me kao ludaka teže kategorije, posebno Dragan Vujić Vujke koji je bio producent čitavog projekta i koji se zalagao da Sekinu ulogu dobije pjevačica Sara. Bez obzira na oprečne komentare, izborio sam se za svoju ideju, čak se i Vujke na kraju pokajao jer je vidio koliko je Seka profesionalna, talentovana i odgovorna. Na kraju sve je ispalo super, film je proglašen najgledanijim te godine, a Seka je pokazala da nije samo pjevačica, već mnogo više od toga“, rekao je Nenda za naš portal i dodao da su Seku napali mnogi glumci smatrajući da joj tu nije mjesto.

Napali su je neostvareni, očajni i isfrustrirani glumci, svi ostali su stali na njenu stranu i tu nije bilo nikakvog problema. Uspješni idu sa uspješnima bez obzira na profesije”.

Podsjetimo, Seka je svojevremeno pojavila i u trećem nastavku filma “Mi nismo anđeli”.

Svet.rs