cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

NEZAPAMĆENO, KAO U NAJGOROJ NOĆNOJ MORI: Iz WC-školjke izašlo više od 300 zmija, vlasnica kuće…

Zaista nevjerovatan slučaj zabilježen je u baranjskom mjestu Dalju. Jedna stanovnica toga mjesta je, naime, u svojoj kupaonici u svega deset dana ulovila više od 300 zmija!

“Primijetili smo ih prije deset dana. Majka je oko WS školjke stavila ljepilo, uhvatilo ih se u nekoliko dana više od 300. Ne pretjerujem”, rekla je vlasnica kuće u Dalju kod Osijeka.


Prve bjelouške su se na taj mamac hvatale i ostale tako zalijepljene na pločice. Misleći da ih se riješila, vlasnica se ohrabrila i otišla okupati.

– Zmija mi je izmilila iz sifona. Toliko sam se prepala da sam u panici sjela na bicikl i vozila 30 km, do Osijeka. Samo u jednom danu, kad su na naš poziv došli vatrogasci, već ih se opet uhvatilo 60 – govori vlasnica. Šokirali su se i vatrogasci.

– Dosad smo najviše intervenirali zbog pet zmija. Iako su se te bjelouške tek izlegle, nije ih bilo ugodno vidjeti na okupu. Kad smo pokupili 60 zmija, pustili smo vodu. Kroz cijev je u septičku jamu izašlo još većih bjelouški. Problem nije ni blizu rješenja – rekao je šef osječkih vatrogasaca Boris Banjan. Smatra da je septička jama nestručno napravljena.

– Plitka je i obložena šupljom ciglom te je idealno stanište bjelouškama. Voda u jami je bila jako visoka i malene zmije su se kroz vodu i kanalizacijske te vodovodne cijevi probile do kupaonice – izjavio je Banjan.

Izvor: Doznajemo.com/24sata.hr