cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

MUŽ JE SJEKAO ŽILETOM, ŽIGOSAO ŽARAČEM I BRUTALNO TUKAO: Djevojka danima trpjela stravično iživljavanje u Kaluđerici…

Radnik beogradske ``Gradske čistoće`` Ahmed Marinković (40) uhapšen je jučer nakon što se zvjerski iživljavao nad nevjenčanom suprugom Marijom Ferizović (21) u iznajmljenom stanu u Kaluđerici! Ahmed je Mariji najprije obrijao glavu, a zatim ju je žigosao usijanim gvožđem po čelu. Onda ju je isjekao žiletom po cijelom tijelu, mokrio i vršio veliku nuždu po njoj, a na kraju ju je natjerao da pojede njegov izmet!


U policiji kažu da je stravična tortura trajala skoro dva dana u iznajmljenom dijelu kuće u Ulici 8. marta u Kaluđerici.

- Marinković se u ponedjeljak posvađao sa suprugom jer je sumnjao da je njena sestra, koja je donedavno stanovala sa njima, ukrala njegov novac. On sa Marijom ima troje male djece, koja su, na sreću, tada bila kod njenih roditelja - kažu u policiji.

Marinković je brutalno pretukao ženu, a onda ju je vezao za krevet, zgrabio makaze i ošišao je. Potom je uzeo žilet i obrijao joj glavu.

- To mu nije bilo dovoljno, pa je ženi pocijepao odjeću i žiletom počeo da je siječe po leđima, butinama i stražnjici. Želio je da je što više unakazi, pa ju je isjekao i po obrazima - objašnjava naš sagovornik iz policije.

Ahmed je potom ubacio gvozdeni žarač u šporet, a onda ga usijanog prislonio ženi na čelo.

- Pretpostavljamo da se nesrećna žena tada onesvijestila od bola. Marinković je zatim urinirao po njoj, pokušavajući tako da je osvijesti. Dok je ona ležala u bunilu, sva krvava, on je izvršio veliku nuždu po njoj, pa je silom natjerao da pojede taj izmet - navode u policiji.

Ahmed je nastavio da se iživljava nad Marijom cijele noći, a ujutro ju je ostavio izmučenu u krevetu i izašao iz stana.

- Marija je, međutim, skupila snagu, razbila prozor na sobi i privukla pažnju komšija, koji su došli u kuću i oslobodili je. Prizor koji su zatekli bio je užasan, jer je Ferizovićeva bila naga, sa posjekotinama i ranama po cijelom tijelu, umazana izmetom. U bunilu je molila da joj se pomogne - kažu u policiji.

O cijelom slučaju ubrzo je obaviještena policija, koja je pronašla i uhapsila Marinkovića, dok je njegova žrtva kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar.

Informer.rs