cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

KRALJ OBJASNIO: Šaban Šaulić jednom za sva vremena rekao šta misli o Cuci…

Šabana Šaulića ne prestaju da pominju uz ime mlade pjevačice i učesnice „Farme“ Ivone Negovanović Cuce. Te jesu bili zajedno, te nisu, te su se samo družili, a Šaban je malo nju i vaspitavao, kako je sama nedavno izjavila na imanju. Ipak, kralj narodne muzike kaže da mu najveća briga ipak nije Cuca. Njemu je žao jedino što mu ranije nisu napravili reklamu zavodnika.


- Ispadoh glavni Don Žuan. Ali dobro, meni to odgovara, simpatično je. Muškarcu uvijek odgovara da mu se udvara djevojka. Volio bih da se malo s njima šalim, ali samo na tome da ostane, a ne da se udvaram. Ne smijem ja to. Imam suprugu, djecu i unuku. Goca je već oguglala, pa zna da su to orkestrirane priče - ispričao je pevač za ``Puls``.

Njega samo jedno ne brine. Nikada nije imao problem sa potencijom, pa nikada nije koristio tablete za stimulaciju sek*ualnog odnosa.

- Ne treba meni to, hvala bogu. Nikada to ne bih uzimao - kaže kroz smijeh Šaulić i dodaje da mu nikada nije ni padalo na pamet da plati sek*ualne usluge, jednostavno - gadi se toga.

- Ma kakav se*s da plaćam, nisam poludio! Ne volim žene sumnjivog morala. Imao sam ja takvih ponuda po bijelom svijetu od menadžera, ali mi nikada nije palo na pamet. Ne volim žene koje su sišle sa jednog, pa treba da budem ja taj na kojeg će da pređu. Protivnik sam toga. Nisam ja u tom fazonu - kaže Šaulić.

Iako je nekoliko puta viđen u zagrljaju, pa i u strasnim emotivnim momentima sa Ivonom Negovanović Cucom, koja se na “Farmi” hvalila da ju je Šaulić “vaspitao”, pjevač priznaje da je šokiran tom izjavom.

- Ja sam nju upoznao kada je bila punoljetna. Htio sam da joj pomognem i pomogao sam joj. Ali da je vaspitavam, odakle sad ta priča? Ajde da je dijete koje sam usvojio pa da vaspitam. To je njoj vjerovatno ispalo onako bez veze. Valjda nije znala šta da kaže. Možda da me pohvali. Pa zna se koga sam ja vaspitao - svoju djecu. Nije ona moje dijete. Uradio sam joj pjesme ne znajući šta će se desiti zbog moje lijepe usluge jednoj mladoj osobi. Da sam znao šta će biti, ne bi mi palo na pamet. Ali mi nije krivo što sam pomogao - priznaje Šaban.

ekskluziva.ba/Pulsonline.rs