cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

GREŠKA O KOJOJ GOCA TRŽAN DO SADA NIJE GOVORILA: Zbog ovoga se moj brak završio…

Pop zvijezda poznata je kao iskrena i dama bez dlake na jeziku, koja otvoreno govori kako o svojim usponima, tako i o padovima. Goca Tržan došla je sinoć na gala proslavu održanu u Vili Jelena, kako bi podržala svoju dragu koleginicu Nedu Ukraden, koja je tom prilikom promovisala novi album ``Terapija``, piše Story.


Pjevačica nam je tom prilikom otkrila da najviše voli Nedine čuvene hitove ``Zora je`` i ``Da se nađemo na pola puta``, što je bio povod da je pitamo koliko često drugoj strani izgovara upravo tu rečenicu i u kojim situacijama je govori svom suprugu Raši.

``Raši ne, ali u prošlosti sam je govorila prečesto, i zato su se moje veze i brak završavali. Samo mojom ulicom može da se ide i nikako drugačije``, rekla je iskreno Goca za Story.rs.

Goca Tržan bila je 4 godine u braku sa Ivanom Marinkovićem, sa kojim ima preslatku kćerku Lenu. Nakon kraha ove ljubavi, pjevačica je ponovo pronašla sreću pored 14 godina mlađeg bubnjara Raše Novakovića, kome se prije tačno godinu dana zaklela na vječnu ljubav.

Kurir