cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

DOMAĆICA proglašena krivom za sek*ualno napastovanje dvojice vodoinstalatera…

Sud u Francuskoj donio je ove sedmice presudu kojom je na 12 mjeseci uslovne zatvorske kazne osuđena žena koja je seksualno napastovala dvojicu majstora koji su došli da poprave centralno grijanje u njenom stanu.

Sud u Arrasu u području Nord-Pas-de-Calais na sjeveru Francuske, čuo je da je žena pokušala namamiti muškarce u krevet tapkajući jednog od njih dok je bio savijen radeći oko instalacija.


- Kad završiš sa radijatorom, dođi u moj krevet, kazala je navodno žena u kasnim četrdesetim, kojoj se navode samo inicijali I.D. Sve se događalo u desetom mjesecu prošle godine, pišu novine La Voix du Nord, prenosi The Local.

Kada se jedan od majstora nagnuo, žena koja je bila pod dejstvom alkohola, prišla mu je s leđa i močela ga milovati po pozadini i drugim dijelovima tijela.

Nakon što ju je on odbio, ona je zatvorila kapke na stanu i počela sa još obscenijim prijedlozima.
Kada je ovaj opet odbio, ona je jednog od majstora udarila preko uha, izbacila ih iz stana i odbila da im vrati njihovu opremu za rad.

Kada je sutra došla i policija kako bi vratila lat, ona je ponovo napala, ovog puta udarivši i kućepazitelja.

Govoreći pred sudom, žena je rekla da je shvatila da njeno ponašanje tog dana nije bilo normalno, da je nakon tog incidenta pala još dublje u pošast alkohola, ali da je posljednjih mjeseci uspjela prestati piti i da je sada na obuci za njegovateljicu.