cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

BLUD I RAZVRAT NA PROSLAVI 18. ROĐENDANA ŠABANOVOG UNUKA: Dara Bubamara uhvaćena kako…

Pjevačica Dara Bubamara, koja je ovih dana u žiži javnosti zbog razvoda od supruga Milana Kesića i priznanja da ga je napustila još prije godinu dana, očigledno je preboljela rastanak.

Dara je, navodno, uhvaćena kako razmjenjuje nježnosti s nepoznatim muškarcem, kojeg je čitavu noć grlila na proslavi punoljetstva Šabanovog unuka.


Dara se čitave noći nije odvajala od tog muškarca na punoljestvu Luke Adžića, Šabanovog unuka. Kako je tu bilo mnogo njenih kolega, svi su čitave noći gledali u nju i tog frajera, koji izgleda kao od brda odvaljen, pa se za svakim stolom moglo čuti polemisanje o tome da li je to novi Darin izabranik. Njih dvoje su sve vrijeme razmjenjivali nježnosti na podijumu i šaputali.

 - Dara je, navodno, bila toliko vesela da ju je partner jedva pratio na podijumu, zbog čega ju je, kako bi je smirio, dugo držao u naručju. Dara je izgledala bolje nego ikada. Izgleda da joj sloboda prija. Svi smo znali da se razvela mnogo prije nego što su to mediji objavili i zbog toga je ona upravo za vaš list nedavno ispričala sve o tome -  objašnjava izvor.

Ipak, na kraju večeri Dara je sa slavlja otišla sama. Da li je to uradila da zataška trag kao stara lija koja dobro zna da su paparaci ispred ili je zaista kući otišla solo, ne znamo.

 - Zar vam više nije dosadan moj ljubavni život?! Šaulića volim i poštujem, došla sam da proslavimo Lukino punoljestvo i igrala sam sa mnogim prijateljima, tako da ne znam na koga mislite -  rekla je Dara.

Informer.rs