cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

JEZIVO: Novinari ušli u dom monstruma koji je silovao, a potom ubio Anđelinu (3) i tamo zatekli…

Vladica Rajković (28) iz sela Vratarnica kod Zaječara, koji je zvjerski silovao, pa kamenjem ubio troipogodišnju Anđelinu Stefanović, prema riječima njegove bake Ilinke Rajković, nesrećnu djevojčicu je i ranije dovodio u svoju sobu u koju su reporteri „Alo!“zavirili. U sobi su pažnju privukle dječja igračka i drvene bojice, kojima je monstrum mamio djevojčicu!


„Joj, Vlado, što si nam to učinio?! Što si nas osramotio? Što si ubio dijete koje si u kuću dovodio?”, kukala je  na sav glas Ilinka, koju smo sa njenim nepokretnim suprugom zatekli u skromnoj kući. „Ilinka, nemoj kukati, uradio je zlo”, rekao je Vladičin deda supruzi, a potom zaćutao. Sa njima je Vladica živio odmalena.

U Vladičinoj sobi smo zatekli njegove razbacane stvari, dok se prostorijom širio neprijatan miris.

U uglu sobe stajale su dječja igračka i bojice! U starom, oštećenom kupatilu takođe je bio nered. U njemu je Vladica oprao krvavu odjeću poslije zločina, koju je poslije odnijela policija. U kupatilu je stajao i sapun koji je bio umrljan krvlju! Garderobu i lične Vladičine stvari je oduzela je policija.

„Normalno se ponašao i ništa čudno nismo primijetili to veče kada je ubio Anđelinu”, priča starica i objašnjava da je tog dana njen unuk Vladica otišao na rođendan kod svoje bratanice, kćerkice njegovog rođenog brata Perice.

„Odgojili smo ga. Vlada nas je sve izdržavao. Radio je sve, hranio nas. Bavio se poljoprivredom, vozio traktor, ma sve je radio. Bio je dečko za primjer. Ne znam šta mu je bilo da učini tako nešto”, hvatala se od muke za glavu ubičina baba.

Ona kaže da je u kući kod njih bila policija i i ispitivala da li nešto znaju o zločinu, ali da im je ona rekla da nemaju pojma ni o čemu.

Perica Rajković, brat ubice, rekao nam je da ne zna kako će ubuduće živjeti zbog zločina koji je počinio Vladica. „Stidim se svega što je brat uradio“, utučeno nam je rekao Perica.

Alo.rs