cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

DIRLJIVA PORUKA: U četvrtak je DŽENAZA Amili, a pogledajte jednu njenu poruku!

Vijest je šokirala mnoge! Mlada Amila Hasanović, 20-godišnjakinja koju je šira javnost upoznala po učešću u muzičkom rijalitiju “Zvijezda možeš biti ti” (ZMBT) poginula je u ponedjeljak u strašnoj saobraćajnoj nesreći.


U mjestu Donja Seoča, nedaleko od Visokog, na regionalnom putu Visoko-Kakanj, jučer ujutro je izvučeno iz rijeke Bosne vozilo VW Polo, kojim je upravljala Hasanović. Ona je u ponedjeljak nešto prije 14 h izgubila kontrolu nad automobilom i završila u rijeci, što se pokazalo fatalnim.

Posljednji ispraćaj treba biti obavljen u četvrtak 5. februara. Dženaza se, kako je objavljeno, treba klanjati poslije Ikindije namaza (14:39h) ispred Petračke džamije Visoko, a ukop treba biti obavljen nakon toga na Gradskom groblju u Visokom.

Ožalošćeni su mnogi, otac Alija, majka Jadranka, braća Dejan i Edin, sestre Danijela, Amela; Nafija i Edina…

Vijest je potresla i najširu javnost. Dirljivo danas zvuči poruka koju je Amila napisala tek nešto više od prije godinu dana, kada je bilo aktuelno njeno (ne)učestvovanje u showu ZMBT: Živjeti život i snove su različita dva pojma! Ja se ipak moram okrenuti životu…

Izvor: Doznajemo.com