cikportal
 vijesti - teme - informacije
POČETNA        VIJESTI        SPORT        MAGAZIN        TEME        O NAMA        MARKETING/KONTAKT

CAZIN OPET U ŠOKU: Tragično život izgubio dr. Fredi Aličajić nakon nesretnog slučaja u porodičnom domu…

Jutros je Cazinjane ponovo šokirala vijest o tragičnoj smrti. Naime, mnogim građanima poznati dr. Fredi Aličajić, dugogodišnji radnik Doma zdravlja Cazin, preminuo je u Kantonalnoj bolnici Bihać.

Kako piše Biscani.net, dr. Fredi je prije dva dana u porodičnom domu imao nezgodu pri čemu je pao niz stepenice, te je nakon toga hospitalizovan i prebačen u Kantonalnu bolnicu Bihać. Ipak, usljed težih povreda, jutros je odjeknula vijest da je ovaj svijet napustio dr. Fredi Aličajić.


Alićajić je preminuo u 48. godini života, a objavljeno je i da posljednji ispraćaj treba biti obavljen u utorak, kada bi svi oni koji to žele trebali imati priliku da ispune svoju posljednju ovozemaljsku obavezu prema ovom čovjeku.

– Dženaza namaz će se klanjati u utorak 27.01.2015. na mezarju Ramićka–Urga Tržac. ispraćaj će se obaviti ispred ZU Dom zdravlja Cazin u 10:30 sati, a ispred porodične kuće u Tržačkim Raštelima u 13:30 sati – navodi se na osmrtnici.

Ožalošćeni su mnogobrojna rodbina, prijatelji, komšije i veliki broj Cazinjana koji je poznavao ovog zaista prijatnog medicinskog radnika, od kojih su mnogi uvijek hvalili pristup i ljubaznost dr. Fredija – prenose krajiški mediji.

Izor: doznajemo.com